Info uke 34

Da er vi i gang igjen, damer, og vi har mye å glede oss til denne høsten.

Vi har gjort noen endringer når det gjelder FaceBook siden vår. Den har nå blitt en privat side hvor kun korets medlemmer har tilgang. Her må nye medlemmer inviteres inn. Denne siden kan brukes til utveksling av info (bare husk at ikke alle er på FB) og ellers annen skravling.

Det vil bli opprettet en ny FB-side som skal bli vårt fjes utad. Denne vil bli åpen for alle og skal brukes til å få informasjon ut til andre. Her kan vi legge ut informasjon om konserter og åpne øvelser osv. Fra denne kan dere dele innleggene så ofte dere vil, bare husk å gjøre de offentlige (er et eget valg dere får hver gang dere deler noe på FB). Er det noen spørsmål ang. dette er det bare å spørre.

Hjemmesiden har fått kortere adresse. Fra nå av er det kun http://www.hbdamekor.com. Tidligere var hjemmesiden gratis, derfor måtte vi ha wordpress i adressen. For en liten avgift slipper vi nå denne. Jeg skal fortsette å undersøke om vi kan få til en privat, passordbeskyttet side for annen sensitiv informasjon.

Denne høsten skal vi ha to åpne øvelser, den 31. august og den 7. september. Plakater og flyers er klare til å deles ut/henges opp. Fint om så mange som mulig kan hjelpe til med dette. Snakk også med så mange dere kan om disse øvelsene. Målet er å få flere medlemmer. På disse øvelsene skal vi servere kaffe og kaker og vi er alle nødt til å hjelpe til med dette. Mer informasjon kommer senere.

Høstens repertoar og halvårsplan er lagt ut. Som dere ser er det mye vi skal gjennom og en del som skjer. Dette blir gøy!

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s