Info uke 42

Nå som det blir litt forandringer i øvelsene fremover er det viktig at alle følger med på beskjedene dere får og har litt is i magen. Dette skal vi få til.

Onsdag 19. oktober er det vanlig øvetid. Denne skal vi ha med Kristin. Deretter blir det noen uker med Espen. Da blir tidspunktet for øvelsene forskjøvet. Vi møter 19.30 og holder på til 22.00. Selv om Espen ikke kommer før 20.30 er det super viktig at vi møter da vi skal slik at vi er ferdig med oppvarming når han kommer. Dette er informasjon alle skal ha fått på e-post. Hvis dere ikke har fått den må dere gi beskjed snarest.

Repertoaret for konsertene fremover er satt. Denne har dere fått på e-post. Pass på at notene er med til hver øvelse, også til Malmøn.

Turen vår til Malmøn nærmer seg. Trine har sendt faktura til de som skal bli med. Vennligst betal så raskt som mulig. Det er Espen som blir med oss på denne turen. Er det noen som kan ta på seg og ta noen bilder til hjemmesiden fra denne turen? Kanskje noen har lyst til å skrive litt fra den også?

Ønsker også alle våre nye medlemmer hjertelig velkommen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s